MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Şehit Seyhan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2522720074
Merkez Mah. Beyobası Beldesi Köyceğiz/MUĞLA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda sürekli gelişim ve değişimi benimseyen, teknolojik gelişmelere açık ve bunları yerinde kullanabilen, özgün, etkili yüksek öğretim hedefi olan nitelikli bir okul toplumu oluşturmak
Misyon
Okulumuz Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Anayasada ifadesini bulan Laik, demokratik Sosyal ve hukuk devleti kurallarına uyan vatanını ve milletini seven ailesinin ve çevresinin beklentilerine cevap veren çağdaş uygarlık seviyesini aşmayı hedefleyen kabiliyetlerini en üst seviyede sergileyebilen ,teknolojinin dışında kalmayan değişim ve gelişime açık olan ,yüksek öğretimin kendilerine sunacağı imkanlardan yararlanabilecek nitelikte gençlik yetiştirmektir.
Başarılar
2012-2013 Lise Kızlar futbol turnuvası Türkiye Yarı finallerinde Muğla ili ile bu Bölgeyi temsil ettik.
fuel-oil, klima
Köyceğiz´den halk otobüsleri ve belediye otobüsleri gelmektedir.
Okulumuz taşımalıdır.
Merkez Mah. Beyobası Beldesi Köyceğiz/MUĞLA
Muğla: 70 km Köyceğiz: 10 km
Sportif Etkinlikler
Okulumuz Kız Futbol takımı 2013-2019 yılları arasında 6 yıl boyunca il birincisi olnmuştur. Okulumuz Kız ve Erkek bocce takımları 2´şer yıl il birincisi olmuş ve gruplara gitmeye hak kazanmıştır.